Snickare - Allt du behöver veta om Snickare


Snickare i Burträsk

Det finns totalt 3 snickare eller snickeriföretag i Burträsk där flera av dessa företag har många bra snickare. Det kan vara svårt att hitta den bästa snickare i Burträsk och gärna till hyfsat pris. Hantverkare, och där bland snickare, kan ibland ha svårt att uppskatta tiden för olika arbeten rätt vilket gör att de kanske inte alltid kommer vid den tidpunkt som de utlovat. Därför är bra om man känner någon som anlitat en snickare som gjorde ett bra jobb och att snickaren var pålitlig när det gällde avtalade tider. Det går också att jämföra snickare på nätet på flera olika siter och även andra yrken som t.ex. målare.


Då det finns flera företag i Burträsk som erbjuder snickeriarbeten och bra snickare är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av snickerijobb de gör. Om du kontaktar en snickare är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för jobb utfört av snickaren eftersom det blir lättar att jämför snickarnas erbjudande senare om du uttryckt dig på samma sätt. Bäst information kan du få om detta genom att besöka snickarnas hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra snickare i Burträsk är att välja något av snickarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla snickare i Burträsk

Lappvattnets Snickerifabrik AB

Kamvägen 52

937 31 Burträsk

0914-400 30

Btk Snickeri AB

Kamvägen 52

937 31 Burträsk

0914-109 00

Siljebygg AB

Bygdeträsk 43

937 94 Burträsk

070-210 50 39