Snickare - Allt du behöver veta om Snickare


Snickare i Hisings Backa

Det finns totalt 4 snickare eller snickeriföretag i Hisings Backa där flera av dessa företag har många bra snickare. Det kan vara svårt att hitta den bästa snickare i Hisings Backa och gärna till hyfsat pris. Hantverkare, och där bland snickare, kan ibland ha svårt att uppskatta tiden för olika arbeten rätt vilket gör att de kanske inte alltid kommer vid den tidpunkt som de utlovat. Därför är bra om man känner någon som anlitat en snickare som gjorde ett bra jobb och att snickaren var pålitlig när det gällde avtalade tider. Det går också att jämföra snickare på nätet på flera olika siter och även andra yrken som t.ex. målare.


Då det finns flera företag i Hisings Backa som erbjuder snickeriarbeten och bra snickare är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av snickerijobb de gör. Om du kontaktar en snickare är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för jobb utfört av snickaren eftersom det blir lättar att jämför snickarnas erbjudande senare om du uttryckt dig på samma sätt. Bäst information kan du få om detta genom att besöka snickarnas hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra snickare i Hisings Backa är att välja något av snickarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla snickare i Hisings Backa

Husbyggen Väster AB

Backa Bergögata 6H

422 46 Hisings Backa

031-52 30 00

Snickeri & Varuhantering i Gbg AB

Importgatan 14E

422 46 Hisings Backa

031-52 19 43

Eriksson Granqvist Snickeri AB

Exportgatan 17

422 46 Hisings Backa

031-52 72 00

Allservice Byggnadssnickeri

Sankt Jörgens Väg 28A

422 49 Hisings Backa

031-22 02 77