Snickare - Allt du behöver veta om Snickare


Snickare i Höganäs

Det finns totalt 4 snickare eller snickeriföretag i Höganäs där flera av dessa företag har många bra snickare. Det kan vara svårt att hitta den bästa snickare i Höganäs och gärna till hyfsat pris. Hantverkare, och där bland snickare, kan ibland ha svårt att uppskatta tiden för olika arbeten rätt vilket gör att de kanske inte alltid kommer vid den tidpunkt som de utlovat. Därför är bra om man känner någon som anlitat en snickare som gjorde ett bra jobb och att snickaren var pålitlig när det gällde avtalade tider. Det går också att jämföra snickare på nätet på flera olika siter och även andra yrken som t.ex. målare.


Då det finns flera företag i Höganäs som erbjuder snickeriarbeten och bra snickare är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av snickerijobb de gör. Om du kontaktar en snickare är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för jobb utfört av snickaren eftersom det blir lättar att jämför snickarnas erbjudande senare om du uttryckt dig på samma sätt. Bäst information kan du få om detta genom att besöka snickarnas hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra snickare i Höganäs är att välja något av snickarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla snickare i Höganäs

Olssons Bygg & Inredning AB Dan

Fredsgatan 7

263 38 Höganäs

042-34 36 71

Nielsens Snickeri, B

Pottenborgsvägen 8

263 57 Höganäs

042-33 37 28

Nilssons Snickeri AB

Smältaregatan 4

263 39 Höganäs

042-33 33 27

Byggnadsfirma Klang & Co

Pålstorpsvägen 4

263 51 Höganäs

070-346 23 62