Snickare - Allt du behöver veta om Snickare


Snickare i Skogås

Det finns totalt 4 snickare eller snickeriföretag i Skogås där flera av dessa företag har många bra snickare. Det kan vara svårt att hitta den bästa snickare i Skogås och gärna till hyfsat pris. Hantverkare, och där bland snickare, kan ibland ha svårt att uppskatta tiden för olika arbeten rätt vilket gör att de kanske inte alltid kommer vid den tidpunkt som de utlovat. Därför är bra om man känner någon som anlitat en snickare som gjorde ett bra jobb och att snickaren var pålitlig när det gällde avtalade tider. Det går också att jämföra snickare på nätet på flera olika siter och även andra yrken som t.ex. målare.


Då det finns flera företag i Skogås som erbjuder snickeriarbeten och bra snickare är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av snickerijobb de gör. Om du kontaktar en snickare är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för jobb utfört av snickaren eftersom det blir lättar att jämför snickarnas erbjudande senare om du uttryckt dig på samma sätt. Bäst information kan du få om detta genom att besöka snickarnas hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra snickare i Skogås är att välja något av snickarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla snickare i Skogås

Henrikssons Fastighetsskötsel HB

Skymningsvägen 1

142 42 Skogås

08-771 77 11

Abeto Snickeri & Inredning AB

Vretvägen 3

142 34 Skogås

08-749 11 70

Huddinge Snickeri AB

Speditionsvägen 47

142 50 Skogås

08-609 99 80

Sjölinder Snickeri AB

Nyckelvägen 3

142 50 Skogås

08-771 15 00