Snickare - Allt du behöver veta om Snickare


Snickare i Stenkullen

Det finns totalt 3 snickare eller snickeriföretag i Stenkullen där flera av dessa företag har många bra snickare. Det kan vara svårt att hitta den bästa snickare i Stenkullen och gärna till hyfsat pris. Hantverkare, och där bland snickare, kan ibland ha svårt att uppskatta tiden för olika arbeten rätt vilket gör att de kanske inte alltid kommer vid den tidpunkt som de utlovat. Därför är bra om man känner någon som anlitat en snickare som gjorde ett bra jobb och att snickaren var pålitlig när det gällde avtalade tider. Det går också att jämföra snickare på nätet på flera olika siter och även andra yrken som t.ex. målare.


Då det finns flera företag i Stenkullen som erbjuder snickeriarbeten och bra snickare är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av snickerijobb de gör. Om du kontaktar en snickare är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för jobb utfört av snickaren eftersom det blir lättar att jämför snickarnas erbjudande senare om du uttryckt dig på samma sätt. Bäst information kan du få om detta genom att besöka snickarnas hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra snickare i Stenkullen är att välja något av snickarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla snickare i Stenkullen

Antons Trä Service AB

Däckvägen 1

443 61 Stenkullen

0302-228 70

Bruns Snickeri & Måleri AB

Stakebergsvägen 114

443 95 Stenkullen

070-815 70 55

Hansson Benny

Ribbakroken 14

443 60 Stenkullen

070-531 75 80