Snickare - Allt du behöver veta om Snickare


Snickare i Trelleborg

Det finns totalt 3 snickare eller snickeriföretag i Trelleborg där flera av dessa företag har många bra snickare. Det kan vara svårt att hitta den bästa snickare i Trelleborg och gärna till hyfsat pris. Hantverkare, och där bland snickare, kan ibland ha svårt att uppskatta tiden för olika arbeten rätt vilket gör att de kanske inte alltid kommer vid den tidpunkt som de utlovat. Därför är bra om man känner någon som anlitat en snickare som gjorde ett bra jobb och att snickaren var pålitlig när det gällde avtalade tider. Det går också att jämföra snickare på nätet på flera olika siter och även andra yrken som t.ex. målare.


Då det finns flera företag i Trelleborg som erbjuder snickeriarbeten och bra snickare är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av snickerijobb de gör. Om du kontaktar en snickare är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för jobb utfört av snickaren eftersom det blir lättar att jämför snickarnas erbjudande senare om du uttryckt dig på samma sätt. Bäst information kan du få om detta genom att besöka snickarnas hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med en bra snickare i Trelleborg är att välja något av snickarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla snickare i Trelleborg

Snickeriservice Krister Lindström

Kopparmyntsvägen 16

231 55 Trelleborg

0410-401 66

Snickarglädjé i Skåne AB

Stora Slågarp Larsbogård

231 95 Trelleborg

070-328 82 55

Jönsson Snickeri

Ripagatan 3

231 52 Trelleborg

0410-101 65